High Tea / Baby shower

Uitgebreid genieten van heerlijke gerechten in drie verschillende gangen.

Iedere middag tussen 13:00 en 16:00 uur serveren wij, op aanvraag, een luxe High Tea. Bij deze High Tea schenken wij onbeperkt diverse soorten thee en serveren wij in drie verschillende rondes heerlijke gerechten. Vooraf heeft u de keuze uit een tomaten- of uiensoep. Daarna brengen wij etagères aan tafel vol met hartige hapjes en toe een gang met zoete lekkernijen.

Loopt het water u ook al in de mond? Vooraf reserveren is wel noodzakelijk. De High Tea is telefonisch of via e-mail te reserveren vanaf 6 personen. Bij een wat groter gezelschap is het mogelijk om de High Tea in buffetvorm te presenteren. De kosten van de High Tea zijn €28 per persoon. Hierbij is de thee inbegrepen. Andere dranken worden in rekening gebracht. Kunt u niet komen, of is er iemand ziek? Wijzigingen kunt u tot 24 uur van te voren doorgeven. Anders zijn wij genoodzaakt de kosten alsnog in rekening te brengen.

Speciale gelegenheid?   Deze luxe High Tea is ook te reserveren in een babyshower of kraamfeest thema.  U kunt zelf de tafel versieren in het gewenste thema (confetti niet toegestaan). 

Reserveren

Inbegrepen

Vooraf

Uiensoep of Tomatensoep.

Hartige etagère

Quiche, wraps, broodje tonijnsalade, broodje met carpaccio, bitterballen en mini hamburgertjes.

Zoete etagère

Assortiment van petit-fours, pastel de nata, chocolade lava cake, macarons, scones met slagroom, soesjes.

Dranken

Onbeperkt verschillende theesoorten.

Iedere middag tussen 13:00 en 16:00 uur serveren wij op aanvraag, een luxe High Tea. Bij deze High Tea schenken wij onbeperkt diverse soorten thee en serveren wij in drie verschillende rondes heerlijke gerechten!

Bent u zwanger, heeft u een allergie of speciale dieetwensen?

We proberen zo goed mogelijk rekening te houden met dieetwensen. Vraag ons naar de mogelijkheden.