KINDERVERJAARDAG

Ben je binnenkort jarig en ben je gek op pannenkoeken? Wij zorgen voor een onvergetelijke verjaardag. Versier je eigen pannenkoek met chocolade, gekleurde hagelslag, slagroom en ander lekkers. We schenken er onbeperkt ranja bij. Als toetje is er een beker overheerlijk ijs. De beker mag je meenemen naar huis. En voor jou, jarige, hebben we aan het eind nog een speciale verrassing: een cadeautje uit de grote cadeaukast!

Bij dit arrangement kunnen we ook een verjaardagstaart naar keuze serveren.
Kosten: € 10,50 p.p.
Incl. stuk taart vooraf: € 12,- p.p.
direct reserveren

VERSIER JE EIGEN PANNENKOEK

De allerlekkerste pannenkoek is natuurlijk een pannenkoek naar eigen recept! In het Pannenkoeken Paviljoen mag je je pannenkoek zelf zo lekker maken als je wilt met chocolade, gekleurde hagelslag, slagroom en ander lekkers. We schenken er onbeperkt ranja bij. 
Als toetje is er een beker overheerlijk ijs. De beker mag je meenemen naar huis. 

Reserveren is niet nodig.

Kosten: € 10,50 p.p.

SPEURTOCHTSPEL

Wil je je verjaardagsfeestje nog leuker maken? Voor kinderen van 6 t/m 11 jaar organiseren we een spannend speurtochtspel in het bos. Eerst leest een van de ouders een verhaal voor en daarna gaan jullie op zoek naar een schatkist. Overal in de bomen hangen tasjes met opdrachten die jullie samen moeten uitvoeren. Terug in het Pannenkoeken Paviljoen gaan we kijken of jullie alle opdrachten goed hebben gedaan, en mag iedereeen een prijs uitkiezen.

Kosten € 6,- p.p.
direct reserveren

o, kom er eens kijken!

Sinterklaas en zijn Pieten komen naar het Pannenkoeken Paviljoen! Op woensdag 20 november 2019 om 17.00 uur ben je van harte welkom om de Goedheiligman de hand te komen schudden.

Ter ere van het hoge bezoek serveren wij een speciaal menu: een pannenkoek naturel of een bordje frietjes, een glaasje ranja en als toetje een kinderijsbeker (die daarna mee naar huis mag!).

en ... Sint en Piet komen hoogstpersoonlijk aan elk tafeltje een cadeautje voor de kinderen brengen!

Graag reserveren want: vol is vol!

Kosten: € 9,95 p.p.
direct reserveren

KINDERMENU

Voor onze kleine gasten (tot 12 jaar) serveren wij een overheerlijk kindermenu. Dit menu bestaat uit een pannenkoek naturel of frites, een glaasje ranja en een beker met heerlijk ijs. De beker mag mee naar huis.
Kijk voor de andere kindergerechten op de menukaart!

Kosten: € 8,50 p.p.

HET REUZE GRIMPYSPEL

Het grimpyspel is een spel voor kinderen vanaf 8 jaar. Je speelt het met 4 of meer kinderen. Om beurten gooi je een reuzendobbelsteen. Hoe meer stippen je gooit, hoe meer stappen (emmers) je vooruit mag zetten. Op de emmers staan opdrachten die jullie moeten uitvoeren. Maar let op: je tegenstander is de jury! Van hardlopen, voor– of achteruit, tot een standbeeld maken of een moeilijke vraag beantwoorden; alles komt in dit spel aan de beurt. Wie o wie zal het eerst bij de finish zijn?
Kosten: € 6,- p.p. 
direct reserveren