Kinderen

Maak er een onvergetelijke dag van.

Voor een onvergetelijke dag

Aangrenzend het terras hebben wij een eigen speeltuin met onder andere een glijbaan, trampolines en schommels. In het restaurant hebben we een kleine speelruimte, voor de kleintjes.

Kinder menu´s

 

Cadeau Pannenkoek €10,00

Een natural pannenkoek met een cadeau uit de rechterkast.

Pannenkoek versieren +€2,50

Voor dit extra bedrag krijg je naast je pannenkoek ook een bakje met allerlei versiersels zodat je zelf je pannenkoek kan versieren!

Kinder Menu €9,00

Een naturel pannenkoek met een glaasje ranja en een leuke ijsbeker (die mee naar huis mag!).

Super Kinder Menu €13,50

Een naturel pannenkoek met een glaasje ranja, een leuke ijsbeker (die mee naar huis mag!) én een cadeautje uit de linker kast.

Verjaardags feestje €12,00 (vanaf vijf kinderen)

Een naturel pannenkoek versieren, onbeperkt ranja, een leuke ijsbeker (die mee naar huis mag!) en voor de jarige wordt de stoel versierd met balonnen. De jarige mag ook een cadeautje uitkiezen uit de linker kast. Dit arrangement is eventueel te combineren met onze speurtocht spellen (+€6,00 per kind) Bekijk de thema´s hieronder!

Piratenfeest

Heb jij altijd al een echte piraat willen zijn? Dan is dit de kans! Ga samen met je vriendjes op zoek naar de schat van Kapitein Cruq. Het spel duurt ongeveer vijf kwartier en de groep zal worden verdeeld in twee teams. Jullie krijgen van te voren een verhaal voorgelezen, daarna zal een van onze zeemannen, jullie landrotten naar het bos brengen waar jullie op zoek gaan naar de verloren schat. Het team wat de meeste raadsels van de oude zeelieden goed heeft opgelost, wint het spel. Er staat een mooie prijs voor jullie te wachten. Aansluitend zullen de zeemannen een feestmaal voor jullie klaarmaken, met overheerlijke pannenkoeken en kleurrijke versiersels. Daarbij schenken wij onbeperkt ranja en krijgen jullie een mooie kinderijsbeker toe, die mee naar huis mag!

Prinsessenfeest

Ben jij een geboren prinses? Tijdens het prinsessenfeest krijg jij de kans om te ervaren hoe het voelt om een echte prinses te zijn. De groep zal worden verdeeld in twee teams en zullen een spel spelen dat ongeveer vijf kwartier duurt. Assepoester is haar glazen muiltje verloren in het bos. Een van onze lakeien zal jullie edelen naar het bos brengen. Los zo snel mogelijk alle vragen op en vind het glazen muiltje van Assepoester! Het team dat de meeste raadsels goed heeft opgelost, wint. Assepoester heeft voor jullie een voortreffelijk geschenk voor het vinden van haar glazen muiltje. Aansluitend zullen onze lakeien een feestmaal voor jullie klaarmaken, met overheerlijke pannenkoeken en kleurrijke versiersels. Daarbij schenken wij onbeperkt ranja en krijgen jullie een mooie kinderijsbeker toe, die mee naar huis mag! 

Reserveren